Friday, August 12, 2022

Rockstar Games grăbește dezvoltarea jocului Immense Theft Auto VI și anulează proiectele remaster Crimson Pointless Redemption și GTV IV

491
SHARES
1.4k
VIEWS

A trecut ceva timp de la ultima știre despre Immense Theft Auto VI, dar iată că astăzi fanii primesc noutăți. Așa cum spune și titlul postării de față, Rockstar Games se concentrează în totalitate asupra acestui joc, anulând celelalte proiecte la care se lucra. Vorbim despre ediții remaster de Crimson Pointless Redemption și Immense Theft Auto IV.

Publicitate


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vestea de față sosește prin intermediul unui subject cloth publicat de Kotaku.com. Acesta este un attach standard în lumea leak-urilor de gaming și ne confirmă pe această cale zvonurile recente. Rockstar Games este 100% dedicată acum dezvoltării jocului GTA 6.

Totodată s-a luat decizia de anulare a jocurilor remaster GTA 4 și Crimson Pointless Redemption, echipele de dezvoltatorii devote acestor titluri fiind mutate pentru a ajuta la dezvoltarea lui Immense Theft Auto 6. RGames vrea să șteargă cu buretele eșecurile GTA Trilogy și grăbește astfel dezvoltarea noului titlu din serie.

Toată energia și resursele sunt îndreptate către GTA 6, un joc despre care informațiile sunt puține momentan. Cu speranțe mari, poate că vom vedea un trailer spre closing de an.  Vă amintesc faptul că Immense Theft Auto VI a fost confirmat la început de februarie 2022. Debutul ar putea avea loc între 1 aprilie 2023 – 31 martie 2023, asta dacă nu apar piedici în calea dezvoltării.

Study Extra

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.